Laserindgravering

Laserindgravering

På med de funky grønne briller.

Når der skal laserindgraveres på Maya Soele® figurerne skal have nogle ret fede grønne briller på, for at beskytte sine øjne.

Jeg føler mig næsten som en eller anden laboratorie professor når jeg overvåger processen med de briller på. Men de virker

Og det gør indgraveringen også. Det har virkelig været en tandpine for mig, for kunderne efterspurgte at kunne indgravere en personlig hilsen på figuren. Eks den dag som lærlingen blev udlært til evigt minde. Det gav også rigtig god mening, og jeg ville så gerne kunne give det mine kunder efterspurgte.

Men hvad, hvordan og hva koster det....?

Endelig lykkedes det mig at finde en indgraveringsmaskine som kunne betjenes af en ikke IT-kyndig person som mig (sønnemand William har fuldstændig styr på det og hjælper mig nu stadig hver gang)

Så sørme om ikke at der nu er mulighed for indgravering.

Der er udvalgt 3 skrifttype muligheder, nu er det næste problem bare lige at regne ud hvordan det bliver integreret på shoppen, så man som kunde kan vælge skrifttype, se hvordan det ser ud på figuren og godkende resultatet, for til sidst at lægge ordren i kurven.

WILLIAAAAAM, kom lige og hjælp mor her, så vi kan få den løst.

Jeg holder jer opdateret på shoppen, når det er klar inden længe

Share Tweet Pin it
Back to blog