Velkommen til Maya Soele®. Når du handler hos os, accepterer du automatisk vores handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser nedenstående betingelser grundigt igennem før du starter med at shoppe på mayasoele.dk.

Herunder finder du mere info om handelsbetingelser

Kontaktinformation

Handelsbetingelser og administration af køb og salg på hjemmesiden
mayasoele.dk varetages af:


Maya Soele® ApS
Nordvestpassagen 91
8200 Aarhus N

Tlf.: +45 4291 3959
E-mail: kontakt@mayasoele.dk
CVR-nr.: 43026275

Priser og betaling

Produkternes priser er dem, som fremgår på mayasoele.dk på tidspunktet hvor bestillingen bliver lagt.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Forbehold

I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Alle produktpriser på mayasoele.dk er gældende indtil de ændres. Priserne er angivet i danske kroner inklusiv 25% moms og eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Moms er inkluderet.

Maya Soele® modtager betaling med følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD, VISA/Electron og MobilePay.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Ordrebekræftelse

Du vil modtage en elektronisk ordrebekræftelse, med unikt ordrenummer, som en automatisk godkendelse af dit køb. Denne indeholder en specifikation af de varer, der er blevet bestilt, købers kontaktinformation, leveringsdetaljer, betalingsmetode, samt det fulde beløb for varer inklusiv eventuelle leveringsomkostninger.

Hvis du ønsker at rette henvendelse mod os vedrørende en gennemført bestilling, bedes du opgive dit ordrenummer for mere effektiv service.

Det anbefales, at du gennemgår din ordrebekræftelse med det samme, og kontakter Maya Soele® hurtigst muligt, skulle denne indeholde uoverensstemmelser eller fejl. Ordrebekræftelsen er gældende, medmindre du skriftligt fremsætter indsigelse øjeblikkeligt efter modtagelsen af ordrebekræftelse, da bestillinger bliver pakket og afsendt umiddelbart efter modtagelse.

Fragt og levering

Maya Soele® ApS leverer i hele landet, til alle brofaste øer. Vi leverer som standard IKKE til ikke-brofaste øer, spørg for pris herpå

Maya Soele® ApS tilbyder levering med omdeling til privat eller med omdeling til afhentningssted efter eget valg. Du vil modtage information vedrørende levering og afhentningsmuligheder direkte fra kureren via de kontaktinformationer, du har oplyst ved ordre afgivelsen.


Den forventede leveringstid for ordrer indenfor Danmark er 1-3 arbejdsdage. Ved indgravering påregnes ekstra leveringstid. Hver tirsdag og torsdag indgraveres ordrer afgivet inden kl. 11:00, og afsendes samme dag.

Ordrer leveres af PostNord med/ uden omdeling eller GLS med/ uden omdeling.
• Omdeling til privat: 50 DKK
• Omdeling til erhverv: 50 DKK
• Levering til pakkeshop: 50 DKK
• Fragtfri levering ved ordrer over 499 DKK

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på mayasoele.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.

Hvis du ønsker at anvende din fortrydelsesret, skal du have givet os besked inden fristen er udløbet.

Det gøres f.eks. ved at sende en utvetydig besked til os via e-mail til kontakt@mayasoele.dk, hvor det skal klargøres hvilke varer, der ønskes returneret. Maya Soele standardfortrydelsesformular kan anvendes til at udforme beskeden med alle nødvendige informationer.

Fortrydelsesretten kan anvendes efter modtagelse af bestillingen, men også inden. Dette kan gøres ved at nægte at modtage produktet ved hjemmelevering, eller ved at undlade at afhente ordren i pakkeshop. I begge tilfælde, er det dog et krav, at Maya Soele® modtager tydelig besked om købers fortrydelse.

Bemærk at indgraverede varer ikke kan fortrydes/returneres

Standardfortrydelsesformular

Udskriv og udfyld vores returseddel her og vedlæg den i pakken: Download returseddel her
Eller send en mail til kontakt@mayasoele.dk med følgende oplysninger:

Til:
Maya Soele ApS
Nordvestpassagen 91
8200 Aarhus N
kontakt@mayasoele.dk

• Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser:
• Bestilt den:
• Modtaget den:
• Dit navn:
• Din adresse:
• Din underskrift (kun hvis formularens indhold sendes på papir):
• Dato:

Fortrydelsesret for gaver

Vedrører din fortrydelsesret en gave, som er købt og givet til anden side, kan gavemodtageren kontakte os via e-mail: kontakt@mayasoele.dk med bestillingens ordrenummer. Samme regler for fortrydelsesret er gældende for gaver. Se Standardfortrydelsesformularen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har gennemført et køb bestående af flere varer, har du mulighed for at returnere én, flere eller alle varerne på den pågældende ordre. Det skal gøres klart hvilke varer, der ønskes returneret inden varerne bliver sendt tilbage. Bemærk, at Maya Soele® kun dækker fragtomkostningerne for en enkelt retursending per ordre. Du kan ikke få fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Fortrydelsesfrist for ordrer sendt i flere leveringer

Har du bestilt flere varer i én ordre, som leveres enkeltvist eller i flere forsendelser, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Er der tale om en aftale med levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare eller pakke.

Returnering

Når du køber varer på mayasoele.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Inden fristen udløber skal du have kontaktet os vedrørende ønske om returnering via kontakt@mayasoele.dk. Efter modtagelse af anmodningen om anvendelse af fortrydelsesretten, har du 14 dage til at sende de ønskede varer tilbage til os, du kan f.eks. bruge den returlabel, du får tilsendt per mail.
Returneringen koster 50 DKR, som modregnes ordren når denne refunderes (hvis du bruger vores returlabel). Uanset hvordan du vælger at returnere skal du selv betale for at pakken returneres.

Tilbageleveringer skal ske til:
Maya Soele ApS
Nordvestpassagen 91
8200 Aarhus N

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du har selv ansvar for varerne indtil de er modtaget af os og hæfter derfor også hvis der opstår en skade under transporten. Det er derfor vigtigt, at retursendingen er pakket ansvarligt. Gem også med fordel din postkvittering samt tracking nummer.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Personligt tilpassede produkter kan ikke returneres eller ombyttes. Dette gælder blandt andet produkter med personligt udvalgte indgraveringer.

Det er muligt kun at sende enkelte varer på en samlet ordre retur. Dette gælder dog ikke for bundles, som består af flere varer under et produktnummer. Ved bundles købes flere produkter sammen, og de anses derfor som én vare, der ikke kan deles op efterfølgende. Det fremgår af din ordrebekræftelse hvis du har købt et bundle. Ønsker du at anvende fortrydelsesretten på købet af et produkt i et bundle, skal hele det købte bundle fortrydes og alle varerne heri returneres samlet.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos Maya Soele®, som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvis fejlen er opstået som resultat af uagtsom brug, ukorrekt vedligeholdelse, eller blot er et naturligt brugsspor frasiges din ret til at reklamere hvis varen har haft den holdbarhed, robusthed og de haft de egenskaber, som man med rimelighed kan forvente.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” og umiddelbart efter, at du opdager fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

For at reklamere over en vare, skal du kontakte os på kontakt@mayasoele.dk, så vi kan behandle din reklamation. Du bedes fremsende en detaljeret beskrivelse af problemet med billeder.
Eksempel på hvad en detaljeret beskrivelse som minimum skal indeholde:
• Hvad er der sket:
• Hvor er problemet:
• 2-3 billeder af fejlen fra forskellige vinker.


Skulle pakken eller dens indhold være beskadiget ved ankomsten, opfordres du til at anmelde det til kureren straks, eller gerne to dage efter modtagelsen. Vi pakker altid samtlige varer forsigtigt, og mindsker dermed enhver mulig skade.

Varen sendes til:
Maya Soele ApS
Nordvestpassagen 91
8200 Aarhus N

Vi modtager kun erhvervspakker, som sendes direkte til adressen.

Told og moms

Hvis din ordre afgives fra et EU-land, skal du betale dansk moms, men ingen toldafgifter, jfr. EU-reglerne for told på varer handlet indenfor EU-Unionen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via kontakt@mayasoele.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til

NævnenesHus

Toldboden 2

8800 Viborg

Klageportal for Nævnenes Hus

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hose-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere: her

Har du bopæl i et andet EU land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal (ODR): her

Persondatapolitik

Maya Soele® engagerer sig for at beskytte dit privatliv. Al information du giver os modtages sikret gennem SSL (Secure Sockets Layer). Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Maya Soele® ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på mayasoele.dk er Maya Soele® ApS.

Du har altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til kontakt@mayasoele.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.07-2023

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Klik her for at kontakte os