Lykønskningskortene bliver til

Lykønskningskortene bliver til

Idag stod den på fotografering af Plakatkortene.

Ideen til Plakatkort opstod da jeg opdagede at der ikke fandtes et eneste lykønskningskort som hylder det enkelte håndværk.

Der er masser af kort til studenter, fødselsdage og jubilæer. Men hvor er alle kortene til de dygtige håndværkere som bliver udlært, har jubilæum, pensioneres m.m.?

Den gik jeg og tyggede lidt på, for jeg ville ikke lave et lykønskningskort som bare skulle smides ud efter brug. Ét er at det er en skam at de fine ord om en stor dag, bare smides ud, men tænk på alle de mange tons papir der smides ud hvert år.

Man burde gemme de kort til evigt minde, istedet for en engangsfornøjelse.

Pludselig var den der. Vi laver da en krydsning mellem et lykønskningskort og et rigtigt billede.

Kortet blev trykt på ekstra kraftigt karton. Illustrationen på forsiden er den samme som  på emballagen. En one-line-drawing i enkelt og tidløst design.

På bagsiden af forsiden (Lyder indviklet, men den er god nok) er kortet farvet sort, med en tekst som hylder håndværksfaget.

Den sorte farve er der af en speciel grund. Der hvor der er gjort plads til at skrive sin personlige hilsen, kan man skrive med tusch, trykke hårdt med en kuglepen eller skrive med skrigende pink. Den sorte farve på bagsiden af forsiden, gør at uanset hvordan man skriver, så kan det ikke ses igennem når man hænger billedet op.

Er det ikke smart?

Når så Lykønskningskortet (plakatkortet) er hængt op, (eventuelt i den flotte billedramme som man også kan købe på shoppen), så kan modtager for evigt glæde sig over at inde bag det flotte Plakatkort som hænger på væggen, er en sød hilsen fra mor og far eller mester ti evigt minde.

Share Tweet Pin it
Back to blog